Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: fam. Jongejan
Plaats: hoek van holland
08/03/2016
we hebben met onze vrienden een fantastisch weekend gehad in de bungalow, toen we aankwamen sneeuwde het en was de omgeving adembenemend mooi, met de honden heerlijk gewandeld. De bungalow is gezellig en zeer compleet. Henriette bedankt voor de lieve attenties voor ons en de hondjes!!! groetjes
Naam: Familie D
Plaats: Diepenheim
08/11/2015
we hebben een heerlijk sinterklaas weekend gehad bij jullie in de bungalow en hebben genoten van de luxe dingen, zoals het bad waar de kids heel veel lol in beleefden.
De kids waren ook de hele dag buiten aan het spelen. Bedankt voor de goede zorgen en de Sinterklaas die op het raam klopte kwam als een verassing voor de jongens.
Prima voor elkaar hier, mooie omgeving ook om leuke foto's te maken en te wandelen.
En heerlijk uitgerust weer naar huis. Bedankt en we komen graag nog een keer terug in jullie luxe bungalow.
Naam: fam. A
Plaats: HvH
16/01/2014
Weer genoten
Naam: Fam. K
Plaats: France et Japan
17/08/2012
Nous sommes trop contents d'ici. Merci beaucoup. On a adore le sauna et le whirpool. C'est tout super! Le salon, les chambres parfait.

Beautiful place
Thank you very much
Naam: Fam. A
Plaats: Pijnacker en Nootdorp
14/06/2012
Het heeft enkele jaren geduurd, maar we zijn weer teruggekeerd naar deze bijzonder mooie bungalow met die schitterende tuin. Wat een plek! En dat voor de tiende keer. Voor de zoveelste keer hebben wij ons kostelijk vermaakt en het mooie weer, boven verwachting was het de hele tijd aardig weer. Geen druppel regen! Nu wij weer afscheid nemen van hier is onze wens toch nog eens terug te komen. Maar de leeftijd zal (hopelijk van niet) roet in het eten kunnen gooien. Hartelijk gegroet
Naam: Tineke & Fred
Plaats: Zandvoort
14/05/2012
Begin mei 2012 weer een heerlijk weekje gehad in bungalow 113. Wat werden wij verwend. Wij hebben zo genoten dat wij na de zomer nog maar een keertje gaan. Ook de schoonheidsspecialiste is gewoon een aanrader. Henriëtte en Robert bedankt voor de goede zorgen.
Naam: Gerard, Ellen, Mike en Kevin
Plaats:
02/05/2012
Ook wij hebben genoten van onze midweek in jullie vakantiehuis! Heerlijk gebubbeld, super weer gehad overdag. De vogeltjes waren mooi aan het "zingen" en het onweer schampte ons net .... gisterenavond. De wedstrijd bij de Graafschap is zelfs stilgelegd voor een tijdje. Wij zagen het flink tekeer gaan maar gelukkig geen overlast.
Fijn plekje, heerlijk gerelaxt. Van alle gemakken voorzien en inderdaad fijne bedden!

Voor alle andere gasten na ons: We hopen dat jullie het net zo fijn krijgen als wij het hebben gehad. TOP!

PS. Worteltjes-taart met Koninginnedag in Lochem .... wij dachten een mopje "maar echt ... géén grap!"
Naam: Johan, Coby, Daisy en Jeffrey
Plaats: Dedemsvaart
29/04/2012
Een TOP WEEKEND weer voorbij, we hebben genoten. Alles was zoals gewoonlijk weer top. Prachtig mooi weer, rust, ontspanning, natuur en ruimte. We hadden onze tafelskottelbraai meegenomen en heerlijk thuis aan het bakken geweest. We zijn alleen even weggeweest om boodschappen te halen. Wij zien jullie vast en zeker nog wel vaker. Totale ontspanning en rust. Niets is onbenut gebleven en zoals gewoonlijk alles goed verzorgd. Dus in één woord TOPWEEKEND.
Naam: Fred & Ingrid
Plaats:
26/04/2012
Ook wij zijn hier voor de zevende keer en we hebben weer genoten van jullie verwennerij-en. Het is iedere keer weer thuiskomen voor ons. groetjes en tot volgend jaar.
Naam: N, R, F, J & S
Plaats:
05/04/2012
We hebben het weer prima gehad, goed weer!
Het was al weer de zevende keer hier!
Tot de volgende keer!