Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: J&E
Plaats:
04/09/2008
29-08 tot 05-09
Beste R&H
Alles is al zo`n beetje gezegt en geschreven.Het is hier ontzettend genieten en heerlijk rustig.Huisje op zich is fantastisch en alle overige faciliteiten maakt het helemaal compleet.De week is echt omgevlogen.We komen zeker in de toekomst eens terug.Bedankt voor alle goede zorgen en gastvrijheid.Groeten
Naam: M,B,L,L&D
Plaats: Hengelo (O)
10/08/2008
Van 25 juli - 8 augustus 2008 hebben wij genoten van het luxe leven hier in vakantiebungalow 113. We hadden prachtig weer, daarom waren we erg blij met de airco. Voor een luxe afkoeling konden we gebruik maken van de jacuzzi in de tuin. In één woord "geweldig". Ook hebben we heel wat kilometers afgelegd op de fiets. Er zijn hier prachtige fietspaden door de bossen. Helaas vliegen de dagen voorbij. Bedankt voor de attentie en de aandacht. Misschien tot een volgende keer!
Naam: K, R, M en ....
Plaats: Oude Wetering
10/08/2008
11 juli 2008
Het ging snel deze week, het zit er al weer op.
De eerste 3 dagen hadden we lekker weer. Mike's opa en oma zijn ook een nachtje wezen slapen. Lekker met z'n vieren in de jacuzzi. Door een blikseminslag hadden we de eerste dagen geen televisie, ook lekker, eens wat anders. Lekker wat drinken en kletsen bij de gelhaard.
De rest van de week heeft het veel geregend, maar hier hebben we ons niet verveeld. Sauna, zonnebank en gezellig in de serre wat drinken.
De glijbaan, schommels en wipkip zijn super.
In Lochem wat gegeten en gewinkeld, uit eten geweest bij Merlot, wezen zwemmen, musea gezien. Lekker in en om het huis, super. Bedankt voor de service en goede zorgen. Het was gezellig.
Naam: N&M
Plaats: Apeldoorn
10/08/2008
29 juni 2008
Wat kunnen wij nog toevoegen aan alles wat al geschreven is. In één woord geweldig.
Wij kregen de primeur om als huurders de nieuwe aanwinst te gebruiken, de Jacuzzi, Fantastisch!

Van V. Wij gingen op zondag bij onze buren op bezoek, die hier op vakantie waren. Mijn zus en ik zijn in de sauna en in de jacuzzi geweest. Dat was erg relaxed. Ik ben erg ontspannen naar huis gegaan. Ik wil hier zelf ook graag heen.
Naam: W&L en J&M
Plaats: Pijnacker en Nootdorp
10/08/2008
6 juni 2008
Het is alweer voor de zesde keer dat wij deze vakantie in uw schitterende bungalow hebben doorgebracht en ook dit keer hebben wij ons in deze prachtige omgeving kostelijk vermaakt. We fietsten en jeu de boulden, kortom alles wat voor ons een vakantie zo fijn heeft gemaakt! We kijken dan ook net groot genoegen op deze heerlijke tijd terug. Hartelijk bedankt en de groeten...
Naam: T&F
Plaats: Zandvoort
10/08/2008
23 - 30 mei 2008
Ook deze keer was het weer helemaal top in de bungalow. Vrijdagavond laat aangekomen en heel attent van je dat je mij nog feliciteerde. Lekker wijntje in de koelkast, helemaal top.
Naam: R&T&J
Plaats: :Leiderdorp
10/08/2008
2 - 9 mei 2008
Wat hebben wij genoten van deze week vakantie. De bungalow is echt super. Ondanks het hele mooie weer (20 - 25 graden) zijn wij 's avonds nog heerlijk onder de zonnebank geweest en in het bubbelbad gezeten. De luxe in het huisje is ook top; hele mooie badkamer, tv op de slaapkamer, compleet uitgeruste keuken, een lekker flesje wijn in de koelkast. Onze zoon van anderhalf heeft een week lang de tuin onveilig gemaakt (en soms ook bij de buren). De wipkip, de schommels en de glijbaan zijn supercool. Met name de glijbaan (met hulp) was erg favoriet bij hem. Door het mooie weer hebben wij de omgeving verkend met de fiets. Er zijn veel taht'en (= paard) en de koe doet koetje boe! Geweldig om met Tom hier rond te fietsen. Verder hebben we de Lochemse Keidagen bezocht en de Zoo in Boekelo. De tijd die toen nog over was (ook als de kleine sliep) hebben we buiten gezeten en genoten van de tuin (bloeiende rododendrons), de vogels, de eekhoorns en de geur van het bos. Kortom een superweek en we komen zeker terug! Dat wordt wel goed plannen want mijn zus, ouders en haar kinderen komen in de herfst weer.
Naam: A&L&E&P
Plaats: Lisse
10/08/2008
24 april - 1 mei 2008
We hebben het hier prima naar ons zin gehad. Een geweldig huisje, waarin echt alles aanwezig is. We zullen het zeker aan andere mensen aanraden.
Naam: F&E
Plaats: Hoek van Holland
10/08/2008
18 april 2008
De week hier in dit huisje zit er weer op. We kunnen niets anders zeffen dan: Geweldig! Heerlijk ontspannen, niets moet en alles kan in een mooie omgeving. We hebben genoten van alles, lekker onder zonnebank, heerlijk bubbelen in het bad, koffie in de zon, enz. enz. Gezwommen in het zwembad en een aanrader de masseuse, heerlijk ontspannend. De autotocht geeft een goed beeld van de omgeving. Zelfs onze hond leefde zich eens flink uit in de bossen. Kortom de accu is weer opgeladen. Bedankt voor alles, we komen zeker terug.
Naam: H&M
Plaats: Andelst
10/08/2008
6 april 2008
Beste eigenaars en toekomstige gasten,
Voor ons een weekend voor het eerst in 16 jaar weer met z'n tweeën. Twee dochters met vriend en vrienden en de hond thuis achtergelaten ......
Het weer was winters voorspeld, buien, wind, hagel en mogelijk sneeuw. Dat is heel erg meegevallen. Gisteren gefietst, de 8-kastelen route een aanrader en lekker gegeten bij Cleopatra in Lochem. Al twee keer gebubbeld, vandaag de derde met jasmijn. Gisteren sauna. Vandaag hardgelopen langs de Paasberg en de Kalenberg. Kortom een fijn weekend gehad en wel 10 keer bellen naar huis (...)
PS. we zullen vrienden en familie tippen!