Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: U & W & C
Plaats: Spijkenisse
26/10/2007
19 okt 07
Een midweek in bungalow 113. Wij kunnen niets anders zeggen dan geweldig. Lekker een eigen sauna en het
bad niet te vergeten. Verder genoten van de omgeving.
Naam: Fam. K.
Plaats: Drunen
26/10/2007
5 okt 07
Wij waren hier voor de eerste keer! Het weer was niet, zoals we gehoopt hadden maar toch genoten. Voor het eerst in de sauna. En niet te vergeten het bad, SUPER! Toch nog meer als 100 km door de omgeving gefietst. Misschien tot ziens.
Naam: Fam. L
Plaats: Leiderdorp
26/10/2007
.. 's ochtends de klaargelegde pinda's van de tafel en uit 't vogelhuisje kwam halen en ze vervolgens zorgvuldig verstopte voor de vele vogels de kans kregen ermee vandoor te gaan! Wat lief van jullie, dat jullie deze rijkdom met ons willen delen! DANK JE WEL en hopelijk tot volgend jaar! Hartelijke groeten
Naam: Fam. L
Plaats: Leiderdorp
26/10/2007
19 t/m 26 okt Wat heerlijk om hier weer terug te zijn, na 'n afwezigheid! En wat zijn jullie druk in de weer geweest om deze toch al zo mooie bungalow nog mooier en comfortabeler te maken: nieuwe stoelen rond de eetkamertafel, een vaatwasser, een glijbaan, twee nieuwe zitjes voor en achter,'n wasmachine en 'n droger! In één woord FANTASTISCH! We willen jullie heel hartelijk bedanken voor het leuke koffie- en theeboeket, wat als welkom klaar stond op tafel. Het heeft hier in huis de hele week heerlijk geroken naar "herfst" door onder andere de kaneelstokjes en de rooibosthee. Dit keer waren we met z'n vijven, ook mijn ouders waren mee, en we hebben 't geweldig gehad. 't Weer was ons gunstig gezind, en we hebben geprobeerd om de uitstapjes te combineren met 't genieten van alle luxe hier en dat valt nog niet mee! We hebben gesjopt in Lochem en wat 'n verrassing toen we 'effe 'n bakkie wilden doen' bij "Daily In" in de Molenstraat: een kopje koffie krijgt hier wel een heel andere betekenis! De koffie werd geserveerd met koffieboontjes, een koekje en een glaasje slagroom met alcoholvrije amaretto; Een echt feestje! We gaan niet alles verklappen hoor, maar ook de warme chocolademelk en de soep werden op aparte wijze geserveerd, echt de moeite waard om eens te gaan proeven! We zijn gaan bowlen bij Bousema, hebben gegegeten bij Merlot, brachten 'n bezoek aan de Apenheul en hebben in de serre genoten van 'n eekhoorn die .....
Naam: Fam W&J
Plaats:
01/10/2007
28-09-07
Wij komen al jaren met plezier naar deze bungalow,deze keer waren we blij verrast door de vaatwasser,wasmachine en droger.De tuin ziet er schitterend uit.Hopelijk tot volgend jaar.
Naam: Fam. T
Plaats: Hoofddorp
07/09/2007
31 aug - 7 sept 07. We zijn er nu voor de vijfde keer en raken steeds meer onder de indruk van het verstilde landschap, de romantische boerderijtjes en de weldadige rust. Ook nu dus weer heerlijk gefietst. We waren eerder in Braamt, twee maal in Zelhem en ook al een keer in Lochem, maar nu hebben we met bungalow 113 ons vakantie-paleisje gevonden. De rust, de privacy en de luxe doen ons nu al verlangen naar de volgende keer.
Naam: Fam C&j
Plaats: Kortenhoef
27/08/2007
Dank voor de gastvrije ontvangst, wat later dan verwacht maar we hebben de verloren tijd dubbel en dwars ingehaald! Heerlijk ruim huis. Serre is top!`t Huis weinig gezien {wel 100km gefietst: we hebben geen kont meer over} en dan is een terugkeer met sauna en whirlpool een zaligheid! Goed geslapen en dus ook heerlijk uitgerust keuken is top. Tuin lekker ruim en voor ieder wat wils. Verder is hiervoor alles gezegd ontvangst met kaartje en wijn is "lekker" thuiskomen prachtige omgeving en, ondanks de 100km, nog lang niet alles ontdekt desalniettemin is bungalow 113 een aanrader en volgens de receptioniste, inderdaad een topper! Visitekaartje gaat mee. Tot ziens,veel succes met jullie optrekje voor herhaling vatbaar
Naam: Fam. vd M
Plaats: Leimuiden
24/08/2007
17 - 24 aug 07
We hebben het hier erg naar onze zin gehad. De week is voorbijgevlogen! Het bubbelbad was geweldig, de serre mooi ingericht, het was heel schoon. En nu nog iets leuks ....
De koolmeesjes aten uit mijn moeder's hand, lief! We willen graag nog eens komen in huisje 113.
Naam: Fam. O
Plaats: Wassenaar
24/08/2007
16 aug 07
Evenals vorig jaar heben wij weer genoten in jullie huis! De vaatwasser was echt super (hierdoor hielden we tijd over! grapje hoor) Vooral Sharon, Joris en Quint ware er erg blij mee! Het terras aan de achterkant is ook leuk! Je zit helemaal vrij! Traktorpulling was heel spectaculair. Quint had oordoppen mee, wat heel slim was van hem. Verder veel gefietst naar Bronckhorst (aanrader) mooie route vlak langs de Ijssel en het is een leuk klein stadje net een openluchtmuseum. Ook het wandelen met een ezeltje was leuk in Almen bij de Vetweide. Leuke route langs de Berkel. Wat ook erg leuk was de stoomhoutzagerij in Groenlo. En Sharon heeft natuurlijk paard gereden in Zwiep. Dus alles bij elkaar was het weer heerlijk! Bedankt voor alles en tot ziens!
Naam: Fam. de J.
Plaats: Emmen
10/08/2007
We zijn prima ontvangen en we waren een uurtje te vroeg, maar dat hinderde niet. Samen gebabbeld en wat gedronken. Toch leuk om de mens te zien die zo bezield over zijn "huisje" praat. Hij mag er dan ook bezield over praten, want het is een heerlijk huis.
We hebben lekker gebadderd in de whirlpool. Peter was elke avond de man hiervoor (duurde even voordat hij het ontdekt had) heerlijk vond hij het. Zo ook de auto's, hij is autogek en vroeg zich af waar die gekocht waren. Hij heeft deze nog niet.
Wij nog lekker genieten van de sauna. Heerlijk. Vooral bij dagen die niet uitnodigen om naar buiten te gaan.
Dankbaar gebruik gemaakt van de vaatwasser en de wasmachine (te weinig hand- en theedoeken meegenoment) en zo dus ook de droger. Zondag heerlijk gefietst wat een geweldige omgeving. Nog naar de Toy Gallery geweest waar dus niet alleen (oud) speelgoed is te bewonderen maar ook zeer oude auto's. Dus Henk was in z'n hum. Nou zie ik jullie weer in november, maar dan met 4 vrouwen. Ben benieuwd wat zij ervan vinden?