Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: H & T
Plaats: Velserbroek
12/02/2007
09-02-2007
In tegenstelling tot vorig jaar rond deze tijd konden we ons nu wel een week lang vermaken in bungalow 113!We hebben het heerlijk gehad!Goed uitgerust,en veel gewandeld,lekker "gebubbeld" en heerlijk gezond op de bank.Vandaag was een mooie afsluiting.het park in de sneeuw!
Het was fijn!
tot ziens
Naam: M & M
Plaats: Ede
02/02/2007
2 Feb 2007
Bubbelen,Sauna,Wandeling over het park.Bezoek aan caravan bedrijf en inkopen doen voor de zomervakantie voor de caravan.Gewinkeld in Lochem,Erg leuk bloemenzaak Intra tuin en antiekzaak.Zeer gastvrije bevolking!accu weer opgeladen.Een midweek kort maar heerlijk genoten.Heerlijk huis,rust en positieve energie! Een wielewaal of was een specht?eekhorn,scrabble,leesboek,muziek,afwasmachine kortom als in een hotel,maar dan met optimale rust en vrijheid!echter volop genoten van dit paradijsje op aarde.
Hartelijke groeten.

Via kennis bungalow geboekt!
Naam: J & E
Plaats: Spijkenisse Z-H
26/01/2007
22-01-07/26-01-07
Allerbeste eigenaren & nieuwe gasten.
Wij hebben het uitstekend naar onze zin gehad in deze bungalow.Helaas bleek een midweekje veel te kort want we konden ons opperbest vermaken in Lochem en omstreken.Iedere morgen heerlijk wandelen in de bossen.Die nu bedekt zijn met een witte laag sneeuw,prachtig `s middags erop uit naar zutphen en erve brooks,chinees ching li en merlot.Bij de laatste hebben we van een verukkelijk verlovingsdiner genoten{eigenaar nog bedankt voor `t boeken van deze speciale avond,de slingers en de bonbons.En het kennis maken onder het genot van een kopje senseo was ook geslaagd.Voor `t weggaan nog 1x bubelen met rozen-olie en dan zit het er weer op.We komen zeker weer terug voor een langere periode.
Hartelijke groetjes J & E
Naam: R & M
Plaats: Nijkerk
22/01/2007
22-01-2007
Beste eigenaars,
We hebben ons thuis gevoeld en weer genoten in bungalow113.En wat een luxe,een vaatwasser en senseo.Helemaal perfect.Laura heeft weer genoten van het bubbelbad en de eekhoorntjes.We komen graag weer terug.
Hartelijke groeten.
Naam: J & M
Plaats: Wijk aan Zee
19/01/2007
Storm 18-01-2007
Hallo eigenaars,
Prachtig huisje heerlijke sauna en bad.We hebben de storm overleefd en er viel soms best grote takken op de serre maar alles ging goed.We hebben deze week genoten en heerlijk uitgerust.{prima bedden met kussens}We hopen nog een keer terug te komen.
Vriendelijke groet J & M
Naam: S & K en L & F
Plaats: Zeist
07/01/2007
Het zit er voor ons ook weer op maar we komen zeker weer terug!We hebben heerlijk genoten van de sauna & whirlpool.Voor uw beide nog een gelukkig nieuwjaar gewenst en tot de volgende keer!Trouwens bedankt voor de wijn & kaart,erg attent van jullie!
Groetjes
Naam: R & C
Plaats: `s Gravenzande
07/01/2007
Beste eigenaars,
Aan alles komt weer een eind,ook aan dit heerlijke weekje Lochem.We hebben genoten van het heerlijke bad en sauna.Verder hebben we diverse leuke uitstapjes gemaakt in deze mooie omgeving.Kortom we gaan weer helemaal relaxed naar huis.
Groetjes,R & C
Naam: Fam W
Plaats:
07/01/2007
Hallo,eigenaars
Wij hebben weer ontzettend genoten van het mooie huisje.En wij hebben samen veel lol gehad.Bedankt voor de tip! om naar het dickens festijn in deventer te gaan.Echt geweldig het was super druk,maar een hele mooie dag,ondanks het slechte weer later op de middag.Maar na aankomst in het huisje,hebben wij ons weer lekker opgewarmd in de sauna en bubbelbad.Nog bedankt voor de super leuke sneeuwpop,die zetten wij thuis maar onder de kerstboom.
Groetjes,Fam W en Fam S
Naam: M & J
Plaats: Hoek van Holland
04/01/2007
Lieve mensen,
De kerstdagen,en oud en nieuw zitten er weer op in deze bungalow. Wij hebben weer volop genoten. Er is weer iets nieuws toegevoegd. Een masseuse wij raden een ieder aan je eens te laten masseren of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Evenals vorig jaar stond de kerstboom weer klaar. Wij hopen hier nog vele malen te mogen vertoeven.V oor alles vele malen bedankt.

Tot in Mei 2007 en Kerst 2007
Naam: G & T
Plaats: Ridderkerk
21/11/2006
Wat een service en wat een geweldig idee van u
Gezichtsmassage en lichaamsmassage????
in de bungalow