Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: T & T
Plaats: Volendam
16/11/2006
Het was goed vertoefen hier. Mooi huisje,lekker schoon voor herhaling vatbaar.
"F" staat voor fantastisch
Naam: A & T
Plaats: Noord Brabant
03/11/2006
30-10 tot 3-11-2006
Beste eigenaars,
Even een krabbeltje van ons.
Wat een luxe dit huis,heerlijk voor een paar dagen,maar ook fijn voor een langere termijn.De sauna,het bubbel bad enz,enz.Het is gelukkig ook nog wel droog,tussen de regen druppels door.Maar wat wil je in oktober{het is herfst}als het droog is,kunnen wij gaan fietsen,die hebben wij zelf meegenomen.Het is hier heerlijk rustig en we hebben de eekhoorn rond het huisje zien dartelen.Fijn dat wij gebruik mochten maken van dit van alle luxe voorziene huisje.Wij houden in de toekomst graag ons aanbevolen voor herhaling.
Bedankt.
Naam: W &M & N
Plaats: Leiderdorp Z-H
29/10/2006
Lochem,29 oktober
Lieve eigenaars van " Shita`s Rust"
Het was voor mij en mijn kinderen Marielle en Niels fantastisch om leterlijk en figuurlijk te baden in de heerlijke luxe van een "eigen " sauna,zonnebank en whirlpool.Alles was zo schoon,en zo goed verzorgd met bv.`t geurzakje in `t toilet en de badolie voor de whirlpool!Wat een feest!Er lag zelfs `n brilletje bij de zonnebank!Tergelijk maakte dat de keuze wel moeilijk wat we gingen doen:bleven we thuis om te genieten van de mogelijkheden hier,of gingen we erop uit om iets buiten de deur te doen? Door beiden te combineren,hadden we een vol proggamma;maar hebben we van A tot Z genoten {gelukkig hadden we `n uurtje extra,omdat de klok weer een uurtje terug moest!:een dagje dofinarium,bowlen bij bousema,shoppen in lochem,naar de witte wieven in zwiep,pannekoek eten en oud-hollandse spelletjes doen bij erve brooks in gelselaar,een skelter huren en een ochtendje over `t park rijden,zwemmen in de beemd: ja,`t kan echt allemaal in een week ! we boften wel met `t weer de zon liet zich regelmatig zien,maar gelukkig regende het soms ook,want dat klonk zo knus op `t dak van de serre! niels en ik hebben zaterdagavond nog `n bezoek gebracht aan de sterrenwacht hier op het park,alleen werkte `t weer toen niet mee,helaas! met dikke bewolking is `t slecht sterrenkijken,maar gelukkig zorgden een interessante diashow en een lekker kopje koffie ervoor dat `t een leuke avond werd!
We komen hier graag nog eens terug.het was heel fijn!
Naam: P & J
Plaats: Emmen
23/10/2006
Vrijdag 20-10-06 tot 23-10-2006
Een heerlijke bungalow, voor ons de 1e keer een vakantieadres inclusief sauna en whirlpool.De kids vonden het bad super en wij {de ouders}ook.De sauna ook Toppie!!Dat vonden de kids ook super spannend!We hadden veel handdoeken nodig,dus een droger is dan in deze tijd een prè.Die komt hier nog heb ik begrepen.Dr complimenten voor {mij heel belangrijk}dat het zo super netjes en schoon is.De bedden slapen super.De ruimte is precies goed,we waren met 4 kids en een ieder had genoeg ruimte voor zichzelf.we hebben het hier goed gehad en nog heel erg bedankt voor het halen van friet voor ons,echte service van u.
Groetjes uit emmen
Naam: Fam. vd H
Plaats: Venlo
14/10/2006
Beste eigenaar,
Optie-Toppie. Een bungalow met alle gemakken voorzien. Meer hadden we niet verwacht.D e mensen hier zijn bijzonder behulpzaam,z owel receptie als ook supermarkt en grand cafe "merlot". Dus chapeau voor de chefkok. De kinderen vonden het bad "outstanding" en ikzelf de sauna, waar ik ook overvloedig gebruik van heb gemaakt. Mijn vrouw meer de rust en de luxe. Ik weet zeker dat jullie nog iets van ons horen en hopen dat anderen er net zo over denken. Heb de visitekaartjes meegenomen, zodat ik ook anderen kan vertellen van deze luxe. Bedankt!! voor een onvergetelijk weekend.
Naam: G & J
Plaats: Den Haag
13/10/2006
Donderdag 12 Okt 2006
Beste eigenaar,
Vanuit de drukke randstad in dit zalige rustoord.Dit kun je niet beter wensen.Wij genoten van alle luxe in jullie bungalow.De prachtige omgeving daarbij was voor ons een rust punt in het jachtige bestaan.Wij hopen in de nabije toekomst voor een langere periode van dit juweeltje te kunnen genieten,en vertrouwende dat nogmaals te mogen huren.
Met vriendelijke groet,G & J
Den Haag
Naam: M & B
Plaats: Haaksbergen
08/10/2006
06-10-`06 tot 09-10-2006
Hallo Eigenaar
Wat een geweldig weekend!
Na dit boek door te hebben gelezen kan ik me alleen maar bij alle lof aansluiten.
I.v.m ons zoontje van 2½ waren we op zoek naar een bungalow met alle gemakken zodat we s`avonds genoeg te doen hadden. Hier zijn alle verwachtingen waargemaakt!
Zo zie je maar dat je dicht bij huis ook heerlijk op vakantie kunt, bedankt voor alle service en luxe, we hebben erg genoten en zeker tot een volgende keer.

Namens Dante bedankt voor `t speelgoed het hele weekend veel gebruikt vooral de lego, het eigen speelgoed telde niet meer mee.
Naam: Fam. C
Plaats: Breda
16/09/2006
We hebben genoten van uw wel zeer luxe bungalow in deze prachtige omgeving.
Heerlijk die sneeuw en dan alle vogeltjes kunnen bekijken die hier komen eten (wat er volop was).
Bedankt en tot weerziens.
Naam: Fam G
Plaats:
16/09/2006
We hebben genoten van deze heerlijk verwen bungalow.
Lekker gewandeld en gefietst in deze mooie omgeving.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Naam: M & G
Plaats:
16/09/2006
We hebben een hele fijne midweek gehad. Prachtig weer, en het huisje was Oké.
Met alles erop en eraan. We hebben van alles genoten. Het zwembad was lekker dichtbij.
De omgeving is erg mooi. We hebben nog een mooie fietstocht gemaakt.
Ook bij de receptie was ze erg vriendelijk en ze gaf ons goede tips.
Al met al een hele fijne midweek.
Misschien nog een keer tot ziens. Bedankt voor alle luxe.