Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: B, M en B
Plaats:
03/06/2011
Wij kunnen kort zijn met ons verhaal. Wij hebben genoten van huis en omgeving. We komen graag terug. Hebben het reuze naar onze zin gehad. Heerlijk paard gereden en daarna uitrusten. We hopen in de toekomst terug te mogen komen. Huis is ´toppie´
Naam: D en familie
Plaats:
27/04/2011
Het is een fantastische bungalow. Zeker het bubbelbad, sauna en zonnebank, erg lekker. We hadden super lekker weer tot donderdag, jammer van het vieze weer op de laatste dag. We hebben genoten van de bungalow en de speeltuin in de achtertuin, heel erg leuk en het zwembad was lekker dichbij.

Joepie erg leuk.
Naam: N, R, F, J en S
Plaats:
21/04/2011
We hebben het weer enorm naar onze zin gehad voor de zesde keer en zeker niet de laatste keer. Dat kan ook niet anders met dit heerlijke huis met alles erop en eraan! En dan het weer! De hele week zon en 24 graden. Geweldig! Ook Sterre vond het helemaal geweldig op de glijbaan, de schommel, enz. De hartelijke groetjes van ons en zeker tot ziens.
Naam: Fam. K
Plaats: Wijchen
06/03/2011
De meiden hebben in de whirlpool genoten en wij in de sauna. Lochem is super gezellig. De mensen zijn allemaal erg vriendelijk. Bij de Canadees kun je overigens heerlijk eten. Goede tip! We komen graag nog eens terug ...
Naam: Fam. de H
Plaats: Rottevalle
20/02/2011
Ook wij hebben enorm genoten van alle luxe die deze bungalow te bieden heeft. Wij hebben heerlijk gerelaxed in de sauna en natuurlijk de jacuzzi. Onze twee jongens zijn niet eens naar het zwembad geweest, omdat ze het zo leuk vonden! De bedden vonden we erg goed, nog nooit zo lekker geslapen op een vakantieadres. In de omgeving heerlijk gewandeld en nog naar Zutphen geweest. Heerlijk uitgerust gaan wij weer naar ons mooie Fryslân, waar het ook goed vertoeven is. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Naam: L en B
Plaats: Nijverdal
13/02/2011
Ook wij hebben genoten van een weekendje in jullie 'huisje'. Jammer dat de tijd is omgevlogen. Toppie. We komen zeker terug.
Naam: Fam. van D
Plaats: Heemskerk
20/01/2011
De week is voorbij gevlogen! We hebben genoten. Al met al dus een geweldige week gehad. We gaan weer uitgerust naar huis.
Naam: dordrecht dekogifts
Plaats: dordrecht
08/01/2011
ben hier al meer dan 10 keer geweest
Naam: L en J
Plaats: Egmond aan Zee
09/12/2010
Iedere dag bezoek van de eekhoorn. De tuin werd iedere ochtend bezocht door alle soorten vogels.
Naam: A, D, K en D
Plaats: Lekkerkerk
03/12/2010
Bedankt! we hebben een fantastisch weekend gehad.