Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: Fam. C
Plaats: België
01/12/2010
Voor de tweede keer genoten van alle luxe. De vorige keer waren we hier ook met sneeuw. Nu was het wel iets kouder. Gelukkig is opwarmen in de sauna en jacuzzi heerlijk. Bedankt.
Naam: Fam. B
Plaats: Waddinxveen
24/11/2010
Het is voor de tweede keer binnen een jaar, dat we van jullie heerlijke welnesshuisje mogen genieten! Wat was het weer gezellig binnenkomen. We voelden ons gelijk weer thuis! Ook was het allemaal schoon en rook het heerlijk fris. In de sauna en de "geweldige" jacuzzi. We hebben dit keer veel geluierd en wat gewandeld. In een week tijd twee boeken uitgelezen. Heerlijk!! Bowie heeft ook weer genoten van de wandelingen door het bos. Jammer, het zit er voor ons weer op! We kijken weer terug op een geweldige week en zijn lekker uitgerust. We wensen de volgende gasten ook een heel prettig verblijf in dit fantastische huisje 113 toe! Waarschijnlijk tot volgend jaar!
Naam: Fam. S
Plaats: Delft
18/11/2010
Bijna vergeten zo ontspannen zijn we .......
Kool- en pimpelmezen, merels, gaaien, boomklevers en \'n eekhoorn zo maar op het terras. Geweldig!
Naam: Fam. S
Plaats: Midwolda (GN)
30/10/2010
29 Oktober 2010
We hebben een fantastische midweek achter de rug in de perfecte bungalow. Een super schone bungalow van alle gemakken voorzien! We hebben heel wat vakantiewoningen bezocht de afgelopen jaren, maar deze staat met stip op nummer 1. Een mooie en ruime woonkamer met serre en open keuken. Een ruime slaapkamer met sauna en op de bovenverdieping een ruime slaapkamer met douche en toilet. Je hebt het gevoel in een privé kuuroord te vertoeven! Een jacuzzi in de tuin, met fris en helder water, wat regelmatig door de eigenaar wordt gecontroleerd (onopvallend). Diezelfde eigenaren hebben er alles voor over om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en je tips te geven over de omgeving en op culinair gebied, maar alleen als je daar om vraagt! Er staan zelfs leuke attenties voor je klaar als er iets te vieren valt. Bedankt voor alle goede zorgen en TOT ZIENS!
Naam: Fam. P
Plaats: Eerbeek
23/10/2010
Onze vakantie zit er al weer op. Erg jammer, want we hebben het goed naar onze zin gehad. Heerlijk in de sauna, whirlpool vonden de meiden helemaal leuk) en zonnebankje. Helemaal top. Lekkere bedden, heerlijke wijn. De serre heeft ook echt iets speciaals, vooral als het regent, erg gezellig. We komen hier uit de buurt, maar hebben genoten van de omgeving. Helaas roept de verplichting weer, school en werk, maar we hebben het er al over gehad dat we hier zeker weer terug willen komen. Bedankt voor de goede zorgen, we weten jullie te vinden.
Naam: René en Gerda / Wijnmakerij de Wijkgaard
Plaats: Meteren
10/10/2010
Wat een ontvangst! Een groot boeket bloemen en een leuke kaart voor ons 25-jarig huwelijksfeest. We hebben heerlijk gegeten bij Mondani, echt heel speciaal! Verder heerlijk gewandeld en natuurlijk in de sauna en in de jacuzzi genoten onder de sterrenhemel met een goed glas wijn. Super. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Naam: Cathy, Mirelle, Rashida en Marehien
Plaats: Den Haag
03/10/2010
Wat een heerlijk, heerlijk, heerlijk huis! De 4 meiden hebben het drukke Den Haag met werk, opleiding, kids, huisdieren en allemaal verantwoordelijkheden even verlaten voor een weekend even helemaal niks! En dat hebben we hier uitstekend kunnen doen .... Bedankt hiervoor en wij geven binnenkort een nieuwe reservering door voor april 2011!
Naam: Fam. den O.
Plaats: Dordrecht
30/09/2010
Wat een warm en lief welkom! Een prachtige bos rozen op tafel en een fles wijn in de koelkast. Zo´n ontvangst in een vakantiebungalow is nieuw voor ons en dat i.v.m. ons 7-jarig huwelijksjubileum. De dag met familie gevierd in de bungalow en daarbuiten. Het was echt een TOP dag.
We zijn heerlijk tot rust gekomen met alle luxe om ons heen. En wat een fijne bedden (en dat zeg ik als rugpatient). Helaas gebeurde er ook een ongelukje nl. dat ik van de trap viel. Gelukkig liep het redelijk goed af. En wat een prachtige natuur om ons heen. Zeker als je uit Dordrecht komt en naast allerlei fabrieken woont. Wat zijn de mensen in Lochem hartelijk. Zelfs het personeel in de supermarkt zeiden ons steeds gedag. Nu weer terug naar Dordrecht. Maar eigenaars en Lochem ... we komen zeker terug!! Bungalow 113 is TOP!!
Naam: Fam. A
Plaats: Pijnacker en Nootdorp
16/09/2010
Het is eer bijna het einde van de vakantie. Het was, ondanks het minder mooie weer, een hele fijne tijd in deze perfecte bungalow. Meerdere dagen viel de regen met bakken uit de lucht, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een feest om voor de negende keer mee te maken. Voor ons is dit het helemaal. Wij hopen dat het niet de laaste keer geweest is. Het zou jammer zijn. Hartelijke gegroet.
Naam: Fam. G
Plaats: Noordburgum
05/08/2010
Het huisje was super! We hebben echt genoten. Misschien tot de volgende keer.