Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: fam. de R.
Plaats: Noordwijkerhout
30/07/2010
Jammer, jammer, jammer is dat wat wij kunnen zeggen, want onze 2 weken waren zo voorbij. Het leek wel een week maar dat was niet zo, omdat wij het zo naar het zin hebben gehad. De dagen zijn omgevlogen. Een leuk huis (keurig schoon) en een mooie jacuzzi. Wij hebben genoten van alles er omheen.
Naam: Fam. J
Plaats: ..
30/06/2010
Helaas is de week weer om. We hebben het erg naar onze zin gehad in deze luxe bungalow. Veel gedaan, fietsen, wandelen, winkelen en bezichtigen. De eekhoorntjes zijn ook nog even komen koekeloeren, heel er leuk!
Naam: Fam. S
Plaats: Hazerswoude Rijndijk
24/06/2010
Het was Top! maar op is op. Er komt een tijd van komen en een tijd van gaan. De tijd van komen is gegaan en de tijd van gaan is nu gekomen! Dank
Naam: Fam. B
Plaats: Arum
10/06/2010
Ook wij hebben erg genoten van jullie heerlijke bungalow. De batterij weer helemaal opgeladen. Bedankt voor de leuke attenties. De jacuzzi buiten is echt 't einde en wat een privacy. Veel boswandelingen gedaan met de honden. Thanks, tot de volgende keer.
Naam: Fam. van Z
Plaats: Heerenveen
13/05/2010
Aan een ieder die dit leest.
Dit was de eerste vakantie dat het weer wat tegenviel. Maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door het huisje. Hoewel Huisje? Zeg maar Huis! Zoveel ruimte voor 2 personen hadden we nog nooit eerder gezien. De serre bleek een uitstekende plek om een regenachtige middag door te brengen. Licht genoeg om bij te lezen en wie heeft er een radio nodig als de regen op het dak roffelt? Ook de sauna vinden we heerlijk ruim, dat hebben we ook anders beleefd. Tot slot natuurlijk de onvolprezen jacuzzi in de tuin. In één woord Verrukkelijk! We hebben genoten van deze vakantie en hopen volgend jaar beter weer te treffen! Groetnis ût 't Fean.
Naam: Fam. van H
Plaats: Krimpen aan de IJssel
02/05/2010
Van Krimpen aan de IJssel naar Lochem was de moeite waard. We wisten niet waar we terecht zouden komen en moesten dus maar afwachten. Bij aankomst was het voor ons gelijk al een tophuisje wat een luxe. We hadden het gevoel dat we in een zelfbedienings-kuuroord beland waren, heerlijk en de rust er omheen. Het kon niet beter. Een midweek is eigenlijk te kort, zo fijn was het hier. Het is echt de bedoeling om hier vaker terug te komen. Wat een topvakantie. Bedankt.
Naam: Fam. M
Plaats: Leimuiden
28/04/2010
Bedankt voor de weer heerlijke ontvangst. De vijfde keer al weer en we komen graag weer terug. Heerlijk al die luxe. Tot volgend jaar
Naam: Z & M
Plaats: Volkel
31/03/2010
March 26th 2010
We spent 5 wonderful days in your bungalow and can already say that we will definately come back. This is a beautiful part of Holland, the city is very cosy, quiet and we think it's a perfect place for a nice relaxing holiday. It's an amazing feeling to go to the sauna in the evening, take a long bath in the tub and than just relax on the cozy cauches. We have also been to the zoo, Zutphen and a few walking paths. So there really isn't a shortage of things to do. Overall it was a very pleasant experience and we are looking forward to our return. See you soon.
Naam: P, R, J en C
Plaats: Naaldwijk
31/03/2010
21 maart 2010
We hebben genoten van de compleetheid van het huisje. Bedankt.
Naam: N, R, F, J & kleine S
Plaats: Vuren
13/03/2010
12 maart 2010
Wij waren hier al weer voor de vijfde keer en het is weer prima bevallen. We hebben mooi weer gehad en de heerlijke omgeving in dit fijne huis deden de rest! Tot de volgende keer!