Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: G & B
Plaats: Groningen
08/02/2010
februari 2010
Van Groningen naar Lochem daar doen we zo'n 2 uurtjes over, maar dan heb je ook wat!!
We hebben ons er enorm op verheugd. Samen een weekendje bubbelen in de 2 persoons whirlpool, borrelen en "stoom afblazen". In een mooie omgeving rondgetoerd, het kristalmuseum met een bezoek vereerd. De moeite waard. Op zaterdag in Zutphen rondgelopen, mooie stad. Op zondag lieve vrienden in Almen bezocht en daarna een toeristische route gereden, klinkt tuttig maar het was prachtig. Zelfs met kale bomen en mistig weer. Wij komen vast een keer terug maar dan als de blaadjes aan de bomen zitten. Bedankt voor de attenties, we voelden ons "Welkom". Tot de volgende keer.
Naam: A&R
Plaats: Waddinxveen
02/02/2010
28 januari 2010
Voor het eerst mogen wij 10 dagen van jullie prachtige en luxe bungalow genieten! Fantastisch is het hier!!! We hebben ontzettend genoten van de sauna en onze grootste favoriet .. de buitenjacuzzi! Heerlijk geslapen in jullie zalige bedden. Ook onze hond Bowie heeft het hier erg naar haar zin gehad. In de serre kijken naar al die vogeltjes die hier rondvliegen en van de vetbolletjes en nootjes eten. Ideaal dat we in het bos konden komen, waar Bowie even lekker kon rennen. Het eekhoorntje hebben we ook een paar keer gezien en we hebben daarom een zak pelpinda's gekocht om hem wat bij te voeren. De vogels vonden dit trouwens ook lekker!. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de gastvrije ontvangst! Het wijntje smaakte heerlijk, de bloemen maakten het gezellig en Bowie vond het botje fantastisch! Ook jullie tips vonden we fijn en hebben daar ook dankbaar gebruik van gemaakt! Mijn zusje en zwager zijn ook nog een paar dagen geweest en hebben volop genoten. Het zit er voor ons bijna weer op. Jammer ... maar we zijn heerlijk uitgerust. Hopelijk tot volgend jaar! Groetjes en een poot van Bowie
Naam: D & E
Plaats: IJmuiden
18/01/2010
15 - 18 januari 2010
's Ochtensvroeg vlak voor het ochtendgloren met een kop thee op de bank. De gordijnen open. De dieren worden wakker. De vogels fluiten en de eekhoorn komt ontbijten. We wanen ons op een Lochemse safari. Warm en veilig genieten we van de natuur. Hier kan geen tv tegenop. Na 3 dagen denken we dat we hier al 3 weken zijn. De jacuzzi, sauna, keuken en goede bedden maken het af. De eerste, maar zeker niet de laatste keer. Bedankt dat we mogen meegenieten van deze fantastische plek.
Naam: R&D
Plaats: Tilburg
15/01/2010
11 - 15 januari 2010 Een midweekje Lochem ....
Wat een heerlijk huisje! We zijn helemaal tot rust gekomen door de heerlijke jacuzzi buiten. Niet alleen 's avonds was dat ontspannend maar ook overdag tussen alle vogels was het geweldig! Ook de sauna en whirlpool binnen zijn niet onbenut gebleven. Sauna - - > Sneeuw - > brrrr! Het leek wel Finland. Maar we hebben niet alleen aan onszelf gedacht maar ook aan de vogeltjes. Woensdag dus maar even naar de supermarkt voor strooivoer, nootjes en snijafval. Superleuk om die beestjes te zien eten! We hebben hier geweldig genoten!
Naam: Fam. J
Plaats: Dedemsvaart
22/12/2009
20 december 2009
In één woord "HEERLIJK". We kwamen dit weekend tijd tekort. Zeer sfeervol ontvangst in kerstsfeer met daarbij de prachtige sneeuwdeken. Ondanks de vrieskou is de jacuzzi elke dag gebruikt, man en kids waren er niet uit te branden. Top en tja last but not least, ook de sauna en whirlpool zijn niet onbenut gebleven. Jullie bungalow is Top en het rook heerlijk bij binnenkomst. Jullie service en attenties zijn uit de kunst. Echte vakantiekanjers. Maar ja 't zit er weer op, maar we komen zeker weer.
Naam: Fam. G
Plaats: Almere
22/12/2009
17 december 2009.
We hebben intens genoten van jullie heerlijke bungalow. Het is van alle luxe voorzien. Dit maakt dan ook, dat wij en onze 2 honden ons super vermaakt hebben. Vooral genieten en ontspannen, even lekker ontstressen. Een prachtige omgeving, al met al een superplek. En als cadeautje op de donderdag een prachtig winterwondersneeuwlandschap. Wij danken jullie voor alle attenties en natuurlijk voor het gebruik van jullie bungalow. We komen zeker nog een keertje terug.
Naam: L & J
Plaats: Egmond aan Zee
16/12/2009
11 december 2009
Het was weer heerlijk hier!
Vorig jaar waren we een midweek en dit jaar gingen we voor een week en .... in de planning voor volgend jaar weer een week.
Heerlijk uitgerust en weer energie opgedaan! Groetjes en bedankt tot volgend jaar.
Naam: Fam. B
Plaats: Zwolle
16/12/2009
12 november 2009. Op het moment van dit schrijven bedenken wij ons hoe jammer het is dat de midweek in deze fantastische bungalow al weer voorbij is. We voelden ons direct thuis. Ondanks dat we niet konden fietsen vanwege het regenachtige weer, hebben we genoten van de omgeving met de auto. Van Borculo, Winterswijk, Doetinchem ... Dagje Duiven tot lekker winkelen in Zutphen. Kortom veel gezien! En dan 's avonds terugkomen en genieten. Hééérlijk!! Kortom we hebben genoten en komen zeker nog eens terug.
Naam: Fam. R
Plaats: Den Haag
16/12/2009
2 november 2009
Eindelijk een huisje dat schoon en lekker ruikt als je binnen komt. Het bad en de sauna zijn TOP. Jammer dat het zoveel geregend heeft. Toch hebben we het prima naar ons zin gehad in jullie gezellig ingerichte huisje! We kunnen uitgerust weer naar huis.
Naam: I&B&C&E&A
Plaats: Eindhoven
16/12/2009
Wij hebben het hier goed naar onze zin gehad. Wat een mooie omgeving en leuke plek voor de kinderen. We hebben genoten en lekker kunnen rusten in de fijne bedden.