Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: Fam. A
Plaats: Harlingen
16/12/2009
25 oktober 2009
Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van de omgeving en vooral van jullie buitenbad en als de eekhoorn komt kijken dan is dat helemaal super! De bedden zijn overigens super.
Naam: Fam. L
Plaats: Leiderdorp
16/12/2009
23 oktober 2009.
Doen in oktober ... ehh.. op vakantie gaan voor de vierde keer brengen we onze herfstvakantie door in 113.
We hebben het hier weer heerlijk gehad en zeggen "Lochem tot ziens in 2010". En voor 113 mag wat ons betreft de vlag uit.
Naam: Fam. K
Plaats:
18/09/2009
18 september
Voor de zoveelste keer waren wij in bungalow 113 en het voelde weer goed aan. De bloemen op tafel en het flesje wijn gaven ons een welkom gevoel. Lekker tot rust gekomen een echt "onthaast" weekje. Het was weer een topweekje waar wij met plezier op terugkijken. Tot de volgende keer!
Naam: Fam. S
Plaats: Maastricht
12/09/2009
4 - 11 september
We hebben het hier goed naar onze zin gehad.
We hebben genoten van de mooie natuur, vooral van de 2 eekhoorns die steeds in "onze" tuin waren. Jullie huis is geweldig, met alles erop en eraan. Ook de tuin is heerlijk om lekker te relaxen. Kortom we gaan lekker uitgerust en ontspannen naar huis. We zullen absoluut nog eens terugkomen.
Naam: Fam. H
Plaats: Helden-Beringe
28/08/2009
28 aug 2009
Het is (was) hier fantastisch. De week zit er al weer op, het lijkt nog maar net begonnen. Maar wij hebben genoten van alle luxe van huis en tuin. Wij hebben zelf een dakterras zonder gras dus onze teckel Blowy heeft zich hier goed vermaakt. De zonnebank, het bubbelbad héérlijk!! Het weer was ook geweldig, lekker veel kunnen fietsen en veel eetgelegenheden en terrasjes in de buurt, dus jammer het zit er weer op. Maar het is een aanrader voor iedereen die een druk leven heeft en altijd moeten werken (wij hebben een eigen zaak) hier kom je tot rust. Het was heerlijk en nog bedankt voor de heerlijke wijn.
Naam: Fam. de B
Plaats: Vlaardingen
28/08/2009
21 aug 2009
Super week gehad in een complete luxe villa. Alles is aanwezig, het weer werkte ook heel erg mee. Voor de jacuzzi eigenlijk te warm. Toch hebben we er wel gebruik van gemaakt zoals ook van de sauna. Fijne tuin met veel privacy. Mooie fietsomgeving en we hebben het Staring koepeltje gevonden, leuke tip. In de buurt veel eetgelegenheden. Hebben we goed gebruik van gemaakt. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor de goede zorgen en tot ziens.
Naam: Fam. B
Plaats: Gieten
10/08/2009
10 aug 09 Beste eigenaars, het huisje is mooi ingericht en compleet uitgevoerd. Keuken, badkamer allemaal super! Het mooiste is toch de yacuzzi, qua luxe dan. Ook Wouter, de jongste, was er bijna niet uit te slaan. Maar ook de omgeving, Lochem is leuk, Zutphen is prachtig, enz. Jammer dat de vakantie er weer op zit, is wel voor herhaling vatbaar. Bedankt.
Naam: R&G
Plaats: Ymuiden
27/07/2009
23-07-09
Het is hier fantastisch alles wat je nodig hebt is aanwezig van pollepel tot nou bedenk het maar en het is er ook de luxe van sauna,zonnbank,whirlpool en yacuzzi giga fantastisch.We hebben heerlijk genoten van de rust en de bossen,ook xena onze hond heeft het heerlijk gehad.Morgen weer naar huis wat minder is na zo`n lekkere week.Bij aankomst bloemen en een fles wijn wat een super ontvangst.We hebben enorm genoten met z`n allen en komen zeker terug.
Bedankt en veel liefs.
Naam: R, G & N
Plaats: Haarlem
04/06/2009
29 mei 2009 We hebben heerlijk genoten van het prachtige vrijstaande vakantiehuis! Waanden ons nieuwe miljonairs! Het is ongelofelijk, alles zo OK. Er is echter wel 1 groot nadeel .... pauze.... Hoe moeten wij in godsnaam nog tevreden zijn met ons eigen huis?? Na al deze luxe ... Help! We vinden het ook heel bijzonder te zien hoeveel persoonlijke aandacht jullie er aan schenken en dat is echt te voelen, dus hierbij een extra ster, nu hebben jullie 6-sterren. 5 Voor het huis en de faciliteiten en 1 extra voor de persoonlijke touch. Een vakantie kleurt een mensenleven en dat is heel mooi. Wij maken zeker reclame en komen wellicht een X terug. Veel liefs
Naam: Fam. M
Plaats:
22/05/2009
8 mei 2009
Voor de vierde keer in jullie huis(je) geweest. En het was weer thuiskomen. Bedankt voor de wijn! We hebben een dagje genoten van de jacuzzi, 's avonds tussen de lichtjes onder de sterrenhemel was het helemaal fantastisch. Jammer genoeg heb ik maar 1 ster gezien.
Bedankt voor de tip van het Staring koepeltje. Een openbaring om zo'n verstild plekje in het overvolle Nederland te ervaren. Het was weer heerlijk. De dochters zijn 1 nachtje geweest en zij begrijpen nu ook waarom wij altijd weer zo enthousiast zijn. Bedankt en graag tot volgend jaar.