Gastenboek

Teken het gastenboek

Vul alle onderstaande velden in
Naam: A&L
Plaats: Wemeldinge,Zeeland
01/02/2009
Beste eigenaar,Het was echt een superrelaxte midweek!We hebben genoten van jullie prachtige huis!echt super om s`avonds lekker te bubbellen.We genoten volop van de sauna en het bubbelbad!groetjes
Naam: M&J
Plaats: Eersel
01/02/2009
Wat een heerlijk vakantiehuis hebben jullie. Wat een luxe. We hebben erg genoten van de whirlpool,sauna en vooral de jacuzzi. Daar doen we het voor. Het huis is en was erg schoon en echt alles aanwezig, petje af. We hadden meteen het "thuis" gevoel. Ook voor onze hond sita was het met een woord geweldig. We hebben heerlijk kunnen wandelen in de bossen. We zitten nu zelfs te denken om volgend jaar voor een langere tijd terug te komen. Bedankt voor alles en tot ziens.
Groeten en een kus van sita
Naam: V&K
Plaats: Niewegein
25/11/2008
Beste eigenaar 03-11-08 tot 07-11-08
Wat een geweldige woning hebben jullie! Heerlijk de sauna en de zonnebank. Thierry, baby 5 maanden heeft zich erg vermaakt in het bubbelbad samen met zijn vader. Lochem is een hele mooie stad. Wandelend over het park,waan je je midden in de bossen. Top! Wij hebben een heerlijk en relaxte midweek gehad.
gr
Naam: N&R
Plaats: Vuren
01/11/2008
Hallo,
Wij hebben weer genoten! tegen de weersberichten in hadden we prachtig weer! s`nachts wat vorst en overdag de zon! lekker gewandeld en heerlijk uit eten geweest.Uiteraard wild gegeten! Wij zijn bij de "Ollie Molle" in Borculo geweest, een prachtige, sfeervolle watermolen en het eten was heerlijk! Verder hebben we natuurlijk weer genoten van alle luxe, heerlijk de jacuzzi! We kunnen er weer even tegen....en komen zeker weer terug!
Hartelijke groetjes
Naam: Fam. L
Plaats: Leiderdorp
24/10/2008
.... hebben echt ook nog dingen daarbuiten ondernomen. Op zaterdag, na de boodschappen, een lekker visje gekocht bij de visboer op het plein bij Super de Boer en AH. Zondagavond hebben we heerlijk gegeten bij Mondani, een Canadees restaurant met een heel bijzondere sfeer. 'T is net of je in de huiskamer van de gastvrouw op visite bent. Het hangt er vol met houtsnijwerk, gebruiksvoorwerpen en kleding van Canadese indianenstammen en er staat een Mounty op wacht. We aten gerechten als 'Nanawatai', 'Tatanka Cowichan', 'Canadian West Coast Salmon' en Tsimshian Cedar Salmon' en 't was heerlijk! 's Maandags zijn opa en oma per fiets nog een keer de omgeving gaan, terwijl ondergetekende de rust van Ruighenrode tijdelijk verruilde voor de drukte van het Gelredome, voor het concert "Wit Licht" van Marco Borsato. Weliswaar van een heel andere strekking, maar ook zeer de moeite waard. Op dinsdag was het regenachtig. Mariƫlle ging shoppen met oma en gezien het aantal tasjes waarmee ze thuis kwamen, was dat erg succesvol! De rest bleef thuis. Gezellig, met dat getik op het dak van de serre en de geur van cakejes die Niels aan het bakken was. Verder nog gebowld bij Bousema, geshopt in Putten (stukje rijden, maar erg leuk) en een bezoek gebracht aan de Witte Wieven! Wederom een oprecht dankjulliewel voor jullie hulp en gastvrijheid, het was weer genieten!
Naam: Fam. L
Plaats: Leiderdorp
24/10/2008
17 t/m 24 oktober. We voelden ons meteen weer zo welkom. Bij aankomst was alles brandschoon, de bedden waren opgemaakt, er stond 'n fleurig boeket op tafel en er lag een fles wijn in de koelkast! Dat was al 'n prachtig begin, maar er kwam nog veel meer! We waren hier voor de 3e keer, en 't wordt steeds moeilijker om 'n keuze te maken uit alle luxe die ons geboden wordt! Nu was de jacuzzi weer nieuw en dat was dikke pret (of: "vet hip") voor groot en klein! Vooral 's avonds is 't prachtig: verlichting aan, tot je nek in 't warme water en naar de sterren kijken. En met 'n hapje en 'n drankje erbij, is 't leven als God in Frankrijk gevoel wel erg aanwezig! Maar ook 't bubbelen in de badkamer is zalig (en niet zo koud als je eruit moet!) ... geurtje in 't water en genieten maar! Zonnebank heerlijk, sauna TOP, je weet van gekkigheid niet wat je eerst wilt doen! Het was zeker de eerste dagen prachtig weer (17 gr half oktober) dus hebben we ook nog heerlijk gefietst en op 't terras in de zon gezeten. 's Avonds was 't lekker knus in de bungalow met 'n kaarsje aan spelletjes doen, 'n legpuzzel maken of TV kijken. Ook heerlijk, met 'n (puzzel)boek in de serre en genieten van alle bedrijvigheid van de vogels. Helaas misten we de eekhoorn, maar we hebben wel een muisje zien scharrelen.
Wie het bovenstaande leest, denk wellicht dat wij ons als kluizenaars in 't huisje hebben verschanst, maar we ...
Naam: Fam. V
Plaats: Bantega
03/10/2008
29 september - 3 oktober. Voor de 2e keer weer genoten van jullie heerlijke bungalow! We zijn helemaal bijgekomen en zelfs de regen mocht de pret niet drukken. Veel gelezen, gewinkeld, gebubbeld en door de mooie serre veel kerstkaarten voor onze winkel gemaakt, wat een inspiratie daar. We komen zeker nog eens terug om alsnog de yacuzzie uit te proberen. Lieve groetjes
Naam: Fam B
Plaats: Oldenzaal
15/09/2008
12-09 tot 15-09
Beste eigenaar.
Huis = super.Bad = Super de luxe.Sauna = Super.Jacuzzi = super.super +.Weer was super.Tuin = super.Omgeving = super.Service = super.Speeltoestelllen = super.Serre = super.Zonnebank = super +.Dus het geheel was super.Fam B
Naam: Fam B
Plaats: Lochem
15/09/2008
05 tot 12 september
Op vakantie,een km van je eigen huis "te gek" zegt men dan. Dat doe je toch niet?? Maar met z`n allen hebben we genoten van alle luxe. De sauna en het "bubbelbad"waren favoriet.Genoten van elkaar en de gezellige bungalow.Fijn dat dit mogelijk was.
Naam: E&J
Plaats: Amsterdam
10/09/2008
Hoi R & H Wij baalden dat we weer naar huis moesten wat een luxe in en om de bungalow. Bij aankomst een heerlijk flesje wijn en dan de geweldige uitsraling van het huisje en inrichting. Geweldig genoten van de jacuzzi whirpool en de sauna. We hebben Selinne de maseuse laten komen en ook dat was geweldig zeker een aanrader. Ben nu al aan het kijken waarneer we weer kunnen boeken en dan zeker voor twee weken. Bedankt voor de gast vrijheid en de goede service